Sa profilima koji imaju oblik punog radijusa, i na prednjoj i na stražnjoj strani pričvršćene na stupove, Selvi je posebna pergola koja dobiva oblik arke.

Selvi ima dva odvojena protočna profila, i na prednjoj i na stražnjoj strani, koji funkcioniraju neovisno, a potreba za odvodom vode iz strukture luka jednako je osigurana u oba smjera.

Dodatno –

ZIP SYSTEM

VERLASS GLASS SYSTEM

KLIZNI I SKLAPAJUĆI SISTEM

Dimenzije

Potrebna mjerenja za proizvodnju Selvi su kako slijedi:

A: Ukupna širina
B: Ukupna projekcija
C: Visina prednjeg dijela
D: Visina središnje točke sustava

Nagib

U skladu s dimenzijama i Vašim željama, Selvi se može proizvesti u bilo kojem traženom stupnju radijusa. U tom smislu Selvi ima različite načine primjene.
Nagib je glavni element koji omogućava da voda teče u žljebove bez da se nanosi na tkaninu i da se evakuira pomoću odvodnje.

DIMENZIJE

GLEVNI DJELOVI

Modeli

Selvi se može proizvesti pomoću “DIAMOND” i “GOLD” profila.
Profili GOLD serije imaju projekciju otvaranja 7 metara ili manje u oba smjera bez narušavanja kvalitete.
S našim profilima serije DIAMOND i kapacitetom otvaranja do 9 metara možete dobiti savršeno rješenje za potrebe zatvaranja većih prostora.

Upotreba

Selvi ima elegantan dizajn koji možete koristiti u osobnim i komercijalnim prostorima. Zahvaljujući svojim neovisnim strukturnim svojstvima, Selvi je savršeno rješenje za pretvaranje svih Vaših vanjskih površina u elegantna stambena područja. Budući da u svakom smjeru nema potrebe za dodatnim nagibom, vizualno, Selvi pruža vizualno prostran i otvoren prostor.

Ukoliko na pergoli Selvi ugrađujete giljotin, sklopive sisteme ili sisteme kliznih stakala, imat ćete jedinstveno mjesto koje možete koristiti i tijekom zimskih i ljetnih mjeseci.

Kapacitet struje i vode

Selvi je potrebno „1“ komad okomitog šivanja za svaku površinu tkanine od 32 m2.

DISASTER DISCHARGE

Prvi put u sektoru pergole, značajka “Disaster Discharge” je jedinstvena za naše modele.

U slučaju iznenadnih i vrlo jakih kiša, problem prelijevanja koji se može vidjeti na drugim pergolama eliminira se s DISASTER DISCHARGE, te tako sprječava nastanak velike štete ili određene opasnosti .

table

Rasvjeta

Uzimajući u obzir vrijednost koju rasvjeta daje  vizualnosti proizvoda, Fortuna Design d.o.o. nudi jedinstvene i alternativne opcije rasvjete za Vaš ukus.

“Origin” – rasvjetna tijela koja se koriste u našim proizvodima su ekološki prihvatljivi LED moduli i njihovo porijeklo je Turska.

“TRIPLE LIGHT” – S “Triple Light”, Fortuna Design nudi mogućnost odabira jednog od modela rasvjete koji će se najbolje uklopiti.

Vaš odabir omogućiti će Vam da personalizirate svoj proizvod. U Turskoj i svijetu, “3” mogućnost izbora dostupna je samo u Fortuna Design. “PRAVO NA DIMMER” – Fortuna Design je počašćena predstaviti “Pravo na dimmer”, alternativu za prigušivanje svjetla kao standard.

Više ne morate plaćati stotine kuna za dimmer koji trebate.

“VIŠEBOJNA SVJETLA” U LED rasvjeti – 

Fortuna Design nudi boje “bijelo-žuto-jantar” i desetke tonova između ove tri boje kao standard. Sada kupci Fortune Design nisu obvezni odabrati samo jednu boju, nego mogu dati raznolikost boja svom prostoru ..

yellow
amber

Platna

Fortuna Design d.o.o. je partner tvrtki SIOEN i NAIZIL, najvećeg svjetskog proizvođača visokokvalitetnih PVC tkanina.
Uvjereni smo da ćete među širokim izborom tkanina koje se obnavljaju svake godine pronaći boju i dizajn koji vrlo dobro odgovaraju Vašem životnom prostoru.
platna

Aluminij

aluminij