pino

Pino je moguće montirati na zid ili strop uz upotrebu posebnih čeličnih dijelova koji su spojeni preko profila nosača pergole, bez potrebe za bilo kakvom potporom na prednjoj strani.

Aluminijski profil koji se postavlja u horizontalnom smjeru na pergolu, sakuplja vodu preko nagiba i zatim je prenosi van kroz bočne poklopce profila.

Dodatno –

ZIP SYSTEM

Dimenzije

Potrebna mjerenja za proizvodnju Cedrusa su kako slijedi:

A: Ukupna širina
B: Ukupna projekcija
C: Visina prednjeg dijela
D: Visina stražnjeg dijela

Nagib

Cedrus bi trebao biti montiran s najmanje 6 stupnjeva nagiba od stražnjeg dijela prema naprijed. Nagib je glavni čimbenik koji omogućuje protok vode u žljebove bez nakupljanja na tkanini odakle se odvodnjom prazni.

DIMENZIJE

GLEVNI DJELOVI

Modeli

Pino se može proizvesti uporabom modela “GOLD” i “DIAMOND”.
Profili GOLD serije imaju projekciju otvaranja 6 metara ili manje u oba smjera bez narušavanja kvalitete.
S našim profilima serije DIAMOND i kapacitetom otvaranja do 8 metara možete dobiti savršeno rješenje za potrebe zatvaranja većih prostora.

Upotreba

Pino se nudi kao jedinstveno i elegantno rješenje za Vas, posebno u područjima gdje izravna podrška u prednjem dijelu nije moguća . Budući da Pino model nema stupove koji se koriste za odvodnju vode, ispuštanje vode moguće je lancima koji se spajaju sa stranicama ili slobodnim padom.

Pino se može proizvesti i koristiti na način jednog modula ili, spajanjem više od jedne pergole u željenom smjeru; može se koristiti i kao multipleks.

Kapacitet struje i vode

Pinu je potrebno „1“ komad okomitog šivanja za svaku površinu tkanine od 32 m2.

DISASTER DISCHARGE

Prvi put u sektoru pergole, značajka “Disaster Discharge” je jedinstvena za naše modele.

U slučaju iznenadnih i vrlo jakih kiša, problem prelijevanja koji se može vidjeti na drugim pergolama eliminira se s DISASTER DISCHARGE, te tako sprječava nastanak velike štete ili određene opasnosti .

table
IMG_3278

Rasvjeta

Uzimajući u obzir vrijednost koju rasvjeta daje  vizualnosti proizvoda, Fortuna Design d.o.o. nudi jedinstvene i alternativne opcije rasvjete po vašem ukusu.

“Origin” – rasvjetna tijela koja se koriste u našim proizvodima su ekološki prihvatljivi LED moduli.

“TRIPLE LIGHT” – S “Triple Light”, Fortuna Design nudi mogućnost odabira jednog od modela rasvjete koji će se najbolje uklopiti.

Vaš odabir omogućiti će Vam da personalizirate svoj proizvod. Tri moguća izbora dostupna su samo u Fortuna Designu. “PRAVO NA DIMMER” – Fortuna Design je počašćena predstaviti “Pravo na dimmer”, alternativu za prigušivanje svjetla kao standard.

Više ne morate plaćati stotine kuna za dimmer koji trebate.

“VIŠEBOJNA SVJETLA” U LED rasvjeti – 

Fortuna Design nudi boje “bijelo-žuto-jantar” i desetke tonova između ove tri boje kao standard. Sada kupci Fortune Design nisu obvezni odabrati samo jednu boju, nego mogu dati raznolikost boja svom prostoru ..

yellow
amber

Platna

Fortuna Design d.o.o. je partner tvrtki SIOEN i NAIZIL, najvećeg svjetskog proizvođača visokokvalitetnih PVC tkanina.
Uvjereni smo da ćete među širokim izborom tkanina koje se obnavljaju svake godine pronaći boju i dizajn koji vrlo dobro odgovaraju Vašem životnom prostoru.
platna

Aluminij