Cedrus pergole imaju potporu aluminijskih stupova koji se nalaze na prednjem dijelu, dok na stražnjem dijelu, uz pomoć posebnih izlaznih prirubnih ploča i čelične nosive konstrukcije, pruža mogućnost montiranja na zid ili strop.

Na prednjem stupu horizontalno je postavljen aluminijski profil koji služi za odvod vode.

Dodatno –

ZIP SYSTEM

VERLASS GLASS SYSTEM

KLIZNI I SKLAPAJUĆI SISTEM

Dimenzije

Potrebna mjerenja za proizvodnju Cedrusa su kako slijedi:

A: Ukupna širina
B: Ukupna projekcija
C: Visina prednjeg dijela
D: Visina stražnjeg dijela
olculendirme_sayfa

Nagib

Cedrus bi trebao biti montiran s najmanje 6 stupnjeva nagiba od stražnjeg dijela prema naprijed. Nagib je glavni čimbenik koji omogućuje protok vode u žljebove bez nakupljanja na tkanini odakle se odvodnjom prazni.

DIMENZIJE

GLEVNI DJELOVI

silver

Modeli

Cedrus se može proizvesti uporabom modela “DIAMOND”, “GOLD” i “SILVER”.
Profili modela DIAMOND imaju kapacitet otvaranja i do 12 metara, te je savršeno rješenje za zatvaranje većih površina.
GOLD i SILVER modeli nude 8-metarsku i manju dimenziju otvaranja koja ekonomično zadovoljava Vaše zahtjeve bez ugrožavanja kvalitete.

Upotreba

Cedrus ima elegantan i snažan dizajn koji možete koristiti u komercijalnim i privatnim prostorima. S obzirom na način montaže, bilo zidno ili stropno i povoljnu cijenu ovaj model pergole služiti će Vam mnogo godina kao ekonomičan i moderan proizvod.

Cedrus se može proizvesti i koristiti na način jednog modula ili, spajanjem više od jedne pergole u željenom smjeru; može se koristiti i kao multipleks.

Kapacitet struje i vode

Cedrusu je potrebno „1“ komad okomitog šivanja za svaku površinu tkanine od 32 m2.

DISASTER DISCHARGE

Prvi put u sektoru pergole, značajka “Disaster Discharge” je jedinstvena za naše modele.

U slučaju iznenadnih i vrlo jakih kiša, problem prelijevanja koji se može vidjeti na drugim pergolama eliminira se s DISASTER DISCHARGE, te tako sprječava nastanak velike štete ili određene opasnosti .

table

Rasvjeta

Uzimajući u obzir vrijednost koju rasvjeta daje  vizualnosti proizvoda, Fortuna Design d.o.o. nudi jedinstvene i alternativne opcije rasvjete po vašem ukusu.

“Origin” – rasvjetna tijela koja se koriste u našim proizvodima su ekološki prihvatljivi LED moduli.

“TRIPLE LIGHT” – S “Triple Light”, Fortuna Design nudi mogućnost odabira jednog od modela rasvjete koji će se najbolje uklopiti.

Vaš odabir omogućiti će Vam da personalizirate svoj proizvod. Tri moguća izbora dostupna su samo u Fortuna Designu. “PRAVO NA DIMMER” – Fortuna Design je počašćena predstaviti “Pravo na dimmer”, alternativu za prigušivanje svjetla kao standard.

Više ne morate plaćati stotine kuna za dimmer koji trebate.

“VIŠEBOJNA SVJETLA” U LED rasvjeti – 

Fortuna Design nudi boje “bijelo-žuto-jantar” i desetke tonova između ove tri boje kao standard. Sada kupci Fortune Design nisu obvezni odabrati samo jednu boju, nego mogu dati raznolikost boja svom prostoru …

yellow
amber

Platna

Fortuna Design d.o.o. je partner tvrtki SIOEN i NAIZIL, najvećeg svjetskog proizvođača visokokvalitetnih PVC tkanina.
Uvjereni smo da ćete među širokim izborom tkanina koje se obnavljaju svake godine pronaći boju i dizajn koji vrlo dobro odgovaraju Vašem životnom prostoru.
platna

Aluminij